Actualitat

Alt contrast. Grandària lletra.

El C.O. Marxalenes de l'IVASS celebra la cloenda dels Jocs tradicionals d'hivern

30/11/2017

El C.O. Marxalenes de persones amb diversitat funcional intel·lectual, pertanyent a l'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària (IVASS), i l'Associació de Persones Majors d'aquest conegut barri de València han celebrat la clausura dels Jocs tradicionals d'hivern organitzats per les dos entitats.

L'acte, que s'ha celebrat hui als locals de l'associació de majors en l'Avinguda de Portugal, ha consistit en el lliurament de trofeus de les diferents competicions que s'han realitzat durant el mes de novembre en les modalitats de birles, petanca, domino i parxís.

L'IVASS i l'Associació de Persones Majors de Marxalenes han destacat la realització d'activitats conjuntes entre els dos col·lectius i, especialment, aquest campionat que contribueix al fet que les persones amb diversitat funcional intel·lectual interactuen amb altres persones fora de les instal·lacions del centre ocupacional i en el seu entorn social més proper.

Així mateix, han subratllat que la participació activa en iniciatives com aquesta, que promouen hàbits saludables i l'oci inclusiu, millora la seua autonomia personal. El director del Centre Ocupacional, Leopoldo Vicent, i el president de l'associació de majors, Julio Pérez, han estat els encarregats de donar les medalles i els obsequis a tots els participants.