Actualitat

Alt contrast. Grandària lletra.

232 persones amb diversitat funcional han disfrutat de les festes en les Estades Vacacionals de l'IVASS

06/01/2018

Un total de 232 persones amb diversitat funcional intel·lectual dels centres i serveis de l'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària (IVASS) han disfrutat de les festes de Nadal i Reis a les Estades Vacacionals que organitza l'entitat.

El director general de l'IVASS, Ángel Bonafé, ha assenyalat que "l'accés a l'oci és un aspecte molt important en la vida de les persones" i, en aquest sentit, ha apuntat que "aquest tipus d'iniciatives garanteix el dret que tenen les persones amb diversitat funcional intel·lectual a disfrutar de l'oci i del temps lliure en igualtat de condicions que la resta de ciutadans".

Així mateix, ha destacat "el bon funcionament de les estades, ateses en tot moment per un equip multidisciplinari format per 15 coordinadors, 34 professionals i 98 voluntaris", i ha subratllat "la tasca altruista d'aquestes persones que decideixen dedicar el seu temps a les persones amb diversitat funcional en unes dates tan assenyalades".

Les Estades Vacacionals de Nadal i Reis de l'IVASS s'han organitzat aquest any en tres grups: del 23 al 30 de desembre, del 26 de desembre al 2 de gener, i del 30 de desembre al 5 de gener.

En aquesta ocasió, s'han desenvolupat en dotze recursos, 10 hotels i 2 albergs, ubicats en enclavaments turístics de València, Alacant, Tarragona i Múrcia.

A la Comunitat Valenciana, els albergs Alcusses a Moixent i El Perú a Ontinyent, i els hotels Reconquesta a Alcoi, Ac Hotel Elda, Sol Pelicans Oques a Benidorm, Odón a Cocentaina i Sensity Vent de Mar a Port de Sagunt. A més de l'NH Camp de Cartagena, hotel Traiña de San Pedro del Pinatar i l'hotel Pacoche a Múrcia, i els hotels Sercotel Urbis i Adia Cunit Platja a Tarragona.