Actualitat

Alt contrast. Grandària lletra.

Un total de 1.368 persones es presenten a les borses de l'IVASS per als llocs d'infermeria, cuina i cuidador o cuidadora

06/06/2021

Un total de 1.368 persones s'han presentat a les borses d'ocupació temporal per a les categories d'infermeria, cuina i cuidador o cuidadora que va convocar l'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària (IVASS), organisme dependent de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques inclusives, el passat 19 de maig.

De el total de sol·licituds, s'han comptabilitzat 1.076 per cuidador o cuidadora, 136 per a infermeria i 156 per al lloc de cuiner o cuinera. Aquestes noves persones serviran per reforçar les plantilles habituals dels centres dependents de l'IVASS i també per a substitucions de personal aquest estiu.

La directora general de l'IVASS, Noelia Martí, ha subratllat que "aquesta nova ampliació de bosses era necessària per a cobrir les necessitats de personal en els centres de l'entitat i així garantir la millor assistència a les persones usuàries i el merescut descans de personal".

Noelia Martí ha desatcado "la tasca dels professionals dels diferents recursos de l'IVASS durant aquesta difícil conjuntura sanitària generada pel coronavirus", i ha explicat que "aquest pla de reforç i substitucions ha estat treballat minuciosament amb tots els departaments i amb els sindicats".

Aquestes borses d'ocupació temporal, que han estat convocades únicament per a la inscripció de noves candidatures i no per actualització de mèrits anteriors, van enfocades a les categories més demandades dins de la xarxa residencial i assistencial que compon el IVASS, i en la qual hi ha tant residències com habitatges tutelats i recursos d'atenció diürna.

Les categories convocades han exigit que el cas d'infermer o infermera, la persona interessada comptés amb títol universitari oficial de grau en Infermeria, diplomatura universitària en Infermeria o titulacions equivalents.

Per a les places de cuidadors i cuidadores, les titulacions requerides eren: tècnic o tècnica de Cures auxiliars d'infermeria, tècnic o tècnica d'Atenció a Persones en Situació de Dependència o titulacions equivalents.

Per a la cobertura dels llocs vacants en cuina és imprescindible comptar amb un cicle mitjà de Cuina i Gastronomia, o si no s'està en possessió d'aquest títol, es podran presentar les i els candidats que posseeixin graduat en ESO, Graduat Escolar o Formació Professional de primer grau o equivalent i amb experiència professional acreditada com a cuiner o cuinera per un període mínim d'un any per a col·lectivitats.

Les persones interessades han pogut cursar la seva sol·licitud de manera telemàtica, a través del portal consultar aquí, , i han comptat amb cinc dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria el passat 19 de maig al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

-->