Accessibilitat

Alt contrast. Grandària lletra.

És el nostre objectiu, seguint la línia de la Generalitat, posar tota la informació d'aquest Portal a la disposició del major nombre de ciutadans, evitant l'exclusió i promovent l'accessibilitat per a aconseguir la universalització de la informació. L'objectiu és que el major nombre possible de persones puguen navegar per les seues pàgines sense trobar dificultats d'accés.

La grandària de les fonts utilitzades és adaptable i el visitant pot canviar-ho conforme a les seues necessitats. La majoria dels navegadors disposa d'una opció de menú (Veure - Grandària de text) que li permetrà engrandir i reduir les fonts, i pot aconseguir el mateix efecte girant la roda del ratolí mentre prem la tecla Control.

Aquest portal web ha sigut desenvolupat seguint la norma UNEIX 139803:2012 i s'ajusta a les pautes definides pel grup de treball permanent Web Accessibility Initiative (WAI) del Consorci per a la World Wide Web (W3C) per al seu nivel AA.

El nostre treball i el nostre esforç van encaminats a seguir millorant de forma contínua l'accessibilitat d'aquest portal. Per açò esperem la seua col·laboració i els convidem a ajudar-nos a continuar millorant est assetge web mitjançant l'enviament dels seus comentaris i suggeriments en la secció de "Contacto" que figura al peu de pàgina d'aquest portal.

Gràcies per visitar-nos.

Última revisió: novembre de 2015.