Qui som

Alt contrast. Grandària lletra.

Qui som – Equip IVASS

L'equip humà de professionals d'IVASS és una peça fonamental en la prestació de servicis diària la funció de la qual té encomanada esta entitat per part de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

Tots els professionals que treballen en IVASS, compten amb una gran experiència i una qualificació adequada al servici que prestem a les persones que atenem diàriament.

Cada professional vetla pel compliment dels drets de les persones amb discapacitat, pel respecte, el bon tracte, i la professionalitat, sent imprescindibles en la nostra filosofia, garantint així una prestació de servici de qualitat.

El bon tracte es fonamenta en la visió ètica de la persona en la relació quotidiana. El plantejament ètic és un aspecte central per al desenrotllament d'estratègies de tracte adequat.

Es partix d'un principi fundamental: la residència ha de ser una institució justa, on cada persona té el seu projecte vital. La persona amb discapacitat intel·lectual té els mateixos drets i obligacions que la resta de persones.