Actualitat

Alt contrast. Grandària lletra.

Persones amb diversitat funcional dels centres i serveis de l'IVASS van participar en la Cavalcada de Reis

05/01/2018

Un total de 42 persones de les Vivendes Tutelades, del Centre Ocupacional Marxalenes, del Centre de Dia Torrefiel de dany cerebral adquirit i dels Serveis centrals de l'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària (IVASS) van participar a la Cavalcada de Reis de València.

L'IVASS es va estrenar l'any passat en aquesta tradicional desfilada nadalenca per a la qual, en aquesta ocasió, presentava una carrossa que s'ha tematitzat sobre la ''Alimentació saludable'', igual que els seus integrants i el boato.

El grup estava format per persones amb diversitat funcional, usuàries de diferents centres i servicis, acompanyats per professionals de l'entitat juntament amb els seus fills i filles, que no han volgut perdre l'oportunitat d'eixir a la cavalcada.

El director general de l'IVASS, Ángel Bonafé, ha explicat que "aquesta activitat d'oci inclusiu s'emmarca entre les accions d'inserció social i desenvolupament personal impulsades per l'entitat", i ha subratllat que "l'objectiu és donar visibilitat a les persones amb diversitat funcional intel·lectual, així com promoure la seua participació activa en la comunitat".

Així mateix, ha incidit que "aquest tipus d'iniciatives contribueix al desenvolupament integral de les persones amb diversitat funcional, usuàries dels centres i serveis de l'IVASS, oferint-los la possibilitat que interactuen amb altres persones i amb els professionals d'aquests recursos".

L'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària va llançar al voltant de 500 quilos de caramels durant el recorregut de la cavalcada pels principals carrers de València, des del Passeig de l'Albereda fins a la Plaça de l'Ajuntament.