Actualitat

Alt contrast. Grandària lletra.

IVASS destina 1,3 milions d'euros en la contractació de 48 joves del programa EPRIEX

15/09/2023

L'Institut Valencià de Serveis Socials (IVASS) de la Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge ha destinat 1,3 milions d'euros en la contractació de 48 joves titulats a través del programa EPRIEX de la Generalitat.

IVASS es va adherir a aquest programa que ofereix a joves menors de 30 anys inscrits com a demandants d'ocupació en els Espais Labora de la Comunitat Valenciana, l'oportunitat d'exercir una primera experiència professional en organismes i empreses del sector públic instrumental de la Generalitat.

La directora general de l'IVASS, Maria Àngels Ramón-Llin, ha assenyalat que aquesta iniciativa suposa “una gran oportunitat tant per als joves recentment titulats, que poden reforçar les seues competències professionals i guanyar experiència de cara al seu futur laboral, com per al personal de la nostra entitat que ha trobat un suport extra en la seua labor diària”.

Ramón-Llin ha subratllat que “gràcies al tutelaje i acompanyament de professionals de l'Institut Valencià de Serveis Socials, aquests joves han pogut posar en pràctica els seus coneixements acadèmics mitjançant un contracte formatiu pel període d'un any en la nostra entitat”.

Així mateix, ha felicitat aquests joves per “la magnífica labor” que han desenvolupat, i ha incidit en què s'han generat “sinergies amb el personal de l'IVASS molt positives per a l'entitat”.

Tasques en diferents àrees

Els 48 joves beneficiaris d'aquest programa es van incorporar entre juny i setembre de 2022 en llocs de diferents categories professionals en els centres i serveis de l'entitat en les tres províncies de la Comunitat Valenciana i finalitzen la seua relació laboral amb IVASS aquest mes de setembre.

En concret, han sigut destinats a sis posats grup A de tècnic jurídic, gestió i administració pública, igualtat i prevenció en riscos laborals; sis de grup B en tasques vinculades a treball social, informàtica i arquitectura; 24 de grup C en la seua majoria administratius i 12 d'auxiliars grup D.

Entre les tasques que han exercit destaquen la col·laboració per a la implantació de la seu electrònica, l'elaboració del pla d'igualtat, l'enregistrament i el manteniment de bases de dades de les persones usuàries ateses en centres de l'IVASS o la gestió del procés de digitalització massiva de documentació sanitària i social dels expedients d'aquestes persones, formació, prevenció i gestió, suport en contractacions, etc.