Actualitat

Alt contrast. Grandària lletra.

Persones amb diversitat funcional intel·lectual de l'IVASS participen en els "Tallers preventius" del Centre de Salut del Toscar

10/05/2018

Persones amb diversitat funcional intel·lectual del Centre Ocupacional Carrús l'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària a Elx han participat en els "Tallers saludables i preventius" organitzats pel Centre de Salut del Toscar.

En concret, les usuàries i els usuaris del C.O. Carrús han assistit al taller de Estiraments i el de Defensa personal, desenvolupats en un dels parcs amb què compta el municipi, i al taller d'Higiene postural, que s'ha celebrat al propi centre de salut. També han participat en una passejada saludable que va transcórrer pel centre de la localitat.

Aquestes accions s'emmarquen en el Programa d'ús de recursos i instal·lacions comunitàries d'aquest recurs ocupacional de l'IVASS i té per objecte promoure hàbits de vida saludables entre les persones usuàries, així com afavorir la seua participació en entorns que fomenten el benestar físic i cognitiu.

Així mateix, es busca treballar la interrelació amb altres serveis de la comunitat i beneficiar-se de les activitats que s'ofereixen a la població.